De Indori massage is een weldaad voor lichaam en geest

Wat is Indori massage?

In het oude Indonesië is deze massage ontstaan. Daar wordt het “Pitjit” genoemd. In iedere familie is wel iemand die deze lichaamsmassage kan uitoefenen, want wanneer je een kwaaltje hebt ga je niet naar een dokter maar probeer je eerst het te verhelpen met een massage.

Bij een volledige Indori massage komt de rug, benen, voeten, buik, armen, handen, schouders en je hoofd aan bod. Je krijgt een goede doorbloeding die er voor zorgt ervoor dat de energie gaat stromen. Mocht je klachten hebben dan werken we aan die blokkades. De massage geeft ontspanning. Er wordt gewerkt met warme etherische oliën. Dit is een weldaad voor je lichaam en geest.

Ik ben ingewijd in Tera-Mai Reiki 1, 2 en 3. Hierdoor werken mijn Indori massages extra goed. Deze inwijding zorgt ervoor dat ik beter aanvoel waar blokkades zitten en het bevordert deze op te heffen of te verlichten door de Tera-Mai Reiki energie rijkelijk te laten stromen. Verder zijn er aan de Indische massage drukpunten toegevoegd, je leert spanning los te laten er worden symbolen gebruikt en je ademhaling komt aan bod. Daarom heet deze Indische massage Indori, Indo van Indonesisch en ri van Rina.